Maak direct een afspraak

Over EE - Praktijk voor Huidverbetering

Over EE

EE staat voor Edith Esselink. Geboren in 1970, getrouwd in 1995, sinds 1996 moeder, en nu twee kinderen die ondertussen jong volwassenen zijn. Rottweiler Tess is onze andere trots.

Toen ik startte, was dit in combinatie met een baan bij een drogisterij / parfumerie in Kampen. Mijn praktijk groeide gestaag en vanaf 1996 besloot ik volledig voor mezelf te beginnen en er op een nieuwe locatie 100% voor te gaan. De salon is gevestigd in Elburg, waar ik al mijn hele leven woon, en ik heb dus ondertussen bijna 30 jaar ervaring in dit vak waar je nooit uitgeleerd bent.

Vanaf 2000 besloot ik dat ik meer uitdaging wilde en zo startte ik met Permanent Make-up en mijn behandelingen breidde ik uit met Huidverbeterende Specialiteiten.

De combinatie Permanent Make-Up en Huidverbetering vind ik geweldig. In beide beroepstakken ben je nooit uitgeleerd en er is een constante beweging van vernieuwing en specialisatie waar je in bij moet scholen. Dit houdt je scherp, en de afwisseling maakt dat het nooit saai zal worden.

Maar het mooiste aan mijn werk vind ik het contact met jullie: zoveel mensen, zoveel wensen ! En aan mij de schone taak hier altijd goed naar te luisteren en in te voorzien. Met liefde. 

EE-Praktijk voor Huidverbetering

Openingstijden
Maandag :       Gesloten
Dinsdag :         9.15 – 20.30 uur
Woensdag :    9.15 – 17.30 uur
Donderdag :   9.15 – 17.30 uur
Vrijdag :           9.15 -16.30 uur
Zaterdag :       Gesloten
Zondag :         Gesloten​