Maak direct een afspraak

Permanente Make-Up

Over permanente make-up

Permanente make-Up is de ideale manier om altijd perfect zittende make-up te dragen. Bijwerken of uitlopen van is verleden tijd. Zeer geschikt voor sporters, werkende mensen, mensen met een make-up allergie, ter correctie, of gewoon omdat je er graag verzorgd uit ziet.

Vlak onder het huidoppervlak wordt een pigmentlaagje aangebracht. Daarna gaat het proces van natuurlijke huidvernieuwing gewoon door. Dit houdt in dat de kleur na verloop van tijd afzwakt, en dat het wel belangrijk is dit bij te werken. In het geval van de wenkbrauwen is dit binnen 1 tot anderhalf jaar. Bij de eyeliner, wat een anders samengesteld pigment is, zal dit binnen 2 tot 4 jaar zijn. Soms zelfs langer. Heel soms wat eerder. Hoe snel dit moet, hangt af van de structuur en conditie van de huid, en van eigen beoordeling en wens.  

Veel mensen zijn ‘bang’ dat het pijnlijk is.

Geheel gevoelloos is het niet, maar het nare gevoel begint meestal pas tegen het einde van de behandeling. Er zijn altijd uitzonderingen waarbij het wel iets meer te voelen is, maar over het algemeen vindt men het erg meevallen. Deze pijngrens is voor iedereen natuurlijk weer anders.

Gewone make-up kan er altijd overheen aangebracht worden, dus bij gelegenheid iets meer aanzetten of een andere kleur toevoegen is geen probleem.

De genoemde prijzen zijn altijd inclusief nabehandeling, de zogenaamde ‘Retouche’.  Dit gebeurt na ca. 6 weken. Tijdens deze behandeling worden de geplaatste lijntjes geperfectioneerd en opgefrist qua vorm en kleur. Ook kan de kleur nog iets intenser aangebracht worden, als dit uw wens zou zijn.

Waarom kiezen voor permanente make-up?