QMS, Cell Fusion C. en Medex

Merken

Bij EE vindt u alleen producten van de allerbeste kwaliteit, die gegarandeerd zorgen voor het resultaat waar wij naar streven: QMS, Cell Fusion C. en Medex.

Allen puur en zo natuurlijk mogelijk, dierproefvrij, en zeer huidvriendelijk.

Wilt u meer informatie over welk merk of product bij u past?

Ik adviseer u heel graag.

QMS

QMS

Het merk dat ervoor zorgt dat je zonder cosmetische ingrepen de jeugdigheid van de huid zo lang mogelijk vasthoudt. Producten waarmee je uiteindelijk gracieus ouder wordt, met een mooie frisse huid, fijne structuur en een prachtige glow. 

QMS is uniek in zijn werking op het gebied van Huidverbetering en Anti-Aging.

U gaat gegarandeerd resultaat zien, door huideigen collageen te gebruiken in combinatie met de dagelijkse fruitzuur. Deze prachtige combinatie is het paradepaardje van QMS.

Alle QMS producten zijn krachtig, voelen heerlijk aan en zijn niet te evenaren op het gebied van Anti-aging. Echte Nexxt- Level producten in werking en resultaat!

image00056

Cell Fusion C

CFC ontwikkelt verzorgingsproducten die zich vooral richten op herstel van de huidbarrière, herstel van de membraanstructuur en opbouw van de huid. De huid herstelt zo haar natuurlijke balans, energie en jeugdigheid. 

CFC biedt oplossingen voor serieuze huidproblemen, beschermt de gevoelige huid, en ‘reset’ de probleemhuid. Dit merk is bij uitstek geschikt als je huid uit balans is en nergens meer goed op reageert. Maar ook een huid die wel een goeie conditie heeft wordt mooier. De producten stimuleren de activiteit van de cellen en neutraliseren vrije radicalen. Milde, volle en rijke producten, extreem zacht voor de huid, maar zeker doeltreffend.

image00056

Cell Fusion C

image00006

MEDEX

Medex is een Nederlands cosmeticabedrijf met eigen laboratorium en hoogwaardige producten voor huidverzorging. Zij hebben vele productlijnen, met ieder een eigen specialiteit, om zo aan meerdere behoeftes te kunnen voldoen. Ook kunnen we met al deze lijnen diverse mooie behandelingen creëren.

Zij werken met een systeem waarbij de natuurlijke barrières van de huid af worden gebroken en daarna weer hersteld. Alle producten zijn geschikt voor een gevoelige huid. Medex heeft de basis gelegd in mijn praktijk. Dit is het merk waar ik al bijna 30 jaar mee werk, en die door meerdere klanten al vele jaren naar volle tevredenheid wordt gebruikt.